Een Mechels koor waar het plezier van samen muziek maken centraal staat

Daar is de Lente

Vocaal ensemble CantusAmici nodigt u graag uit op het muzikale eetfestijn “Daar is de Lente!”, in een organisatie van Marnixring Mechelen Gaston Feremans. 

Op zondag 26 maart toveren we zaal Ter Coose in Leest (Mechelen) om tot een gezellig restaurant, waar het aangenaam toeven is met familie en vrienden. De ontvangst met bubbels (vanaf 12u) wordt gevolgd door een heerlijke Lente-BBQ met een uitgebreid saladebuffet en een dessert. 

Op gezette tijdstippen brengen wij onder leiding van onze dirigent Tom Van Der Plas een waaier van liederen uit de hele wereld. U zult kunnen wegdromen bij het beluisteren van klassiekers zoals Con Te Partiro, Quando Quando, Shenandoah of mee neuriën met Funiculi Funicula, Laat ons een Bloem of Lied van mijn Land. 

De bijdrage voor de maaltijd en het concert bedraagt 50 euro per persoon voor volwassenen (inclusief aperitief, Lente-BBQ & salade-, pasta- en sauzenbuffet, dessert en optreden CantusAmici). Kinderen tot 12 jaar betalen 15 euro, wie jonger dan 6 jaar is, neemt gratis deel. U kunt ook opteren voor vis in plaats van vlees. De bijdrage is dan 55 euro per persoon voor volwassenen. Gelieve deze keuze kenbaar te maken bij het aanmelden en door het extra bedrag te storten. Uw bijdrage kan gestort worden op bankrekening BE51 7330 1097 3962 van 'Marnixring Mechelen Gaston Feremans'. Gelieve te vermelden: “DIDL x personen”. 

De betaling geldt als bevestiging van uw inschrijving. Gelieve uw aanwezigheid en het aantal aanwezige personen aan de protocolmeester van Marnixring, Yves Leurquin, te willen bevestigen ([email protected] - 0491 90 50 45) ten laatste op maandag 20 maart 2023. 

We hopen van harte u op zondag 26 maart 2023 te mogen verwelkomen op dit aangename culturele en culinaire gebeuren!